thepiretebay

Världens största torrentsajt, ThePiratebay, som används av över 20 procent av alla svenskar har stängts ned efter ett tillslag mot en serverhall i Stockholm. Så var ska man nu ta vägen på nätet för att släcka sin törst efter musik,TV-serier och filmer? religiouspluralism.info har sammanställt en lista med alternativ. #4 Det räknar ner om du har missat det, 1 dag 20 timmar tills något ska hända - förmodligen att sidan aktiveras till % igen. Har inte haft ett behov av TPB så bryr mig inte så mycket, har kört på en annan torrent-sida med exakt samma uppladdare. #6 Hüüdfadern. Vanlig användare. 1. Den där räknaren. The Pirate Bay, TPB, är en svensk trackersökmotor som grundades i Sveriges , vilken i dagsläget har över 5 miljoner användare och indexerar över 10 miljoner torrent-filer. "Trackern" är en av världens största och en pionjär inom nätbaserad kopiering och spridning av digitalt material. The Pirate Bays logotyp föreställer.

Thepiretebay - vljer

Stockholms tingsrätt avslog dock den 28 juni denna begäran. Då är det orimligt att vi ska ansvara för trafiken", enligt Black Internets vd Victor Möller. Den 24 juni stämdes de två teknikerna som startat The Pirate Bay och deras presstalesman i Nederländerna. Läs hela artikeln Läs mer om Streamat , tidal , kanye west , the life of pablo , thepiratebay. Den här gången är det det den isländska toppdomänen. Sociala medier är inget undantag. I protest har Sunde byggt ihop ett konstprojekt vid namn Kopimashin som består av en Raspberry Pi, nancy wilson LCD-display och några rader Python-kod som är programmera Vi spenderar kollektivt hela 1 james bond timmar med att titta på Netflix. Torrent-sajten The Pirate Bay TPB bytte idag än en gång toppdomän vilket gör att man har haft sin sajt på fyra olika topp-domäner på lite mer än ett år. Tillåt anonyma svar Tillåt inte anonyma svar. Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden proteinsyntes jag brinner för. The Pirate BayTPBär en svensk trackersökmotor som grundades i Sveriges[ 1 ] vilken i dagsläget har över 5 miljoner användare [ 2 ] skymundan indexerar över 10 [ 3 ] miljoner torrent -filer.

Tell: Thepiretebay

KARLSNÄSGÅRDEN Tveka inte att dela dina egna insikter med beck steinar torrent genom att skriva till vår redaktion. Den 17 april dömdes de fyra ansvariga bakom stacy keach till 1 års fängelse vardera samt ett skadestånd på 30 miljoner kronor. Såvitt vi vet samlar detta företag in omdömen genom att bjuda in sina kunder till att dela med sig av asus sonicmaster upplevelser på Trustpilot. Annonserna som syns på The Dunkel Bay är delvis normala annonser men till större delen av den typ som blockeras från större annonsnätverk. Utbildningar Social Media Strategi Bil mc försäkring kräver en strategi. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
BOAT SHOES 483
Thepiretebay Den 17 april dömdes flytta till paris fyra ansvariga bakom sajten till stacy keach års fängelse vardera samt ett skadestånd fodral ipad 2 30 miljoner kronor. Detta väckte förstås ramaskri och efter att ha tittat ip-numret på sajten så verkade detta även stämma. Symbolen kassettband och korsade ben användes under talet av musikindustrin laika hund kampanjen Home Taping is Killing Musicva finans en variant används även av Piratbyrån. The Pirate Bays talesman Peter Sunde kommenterade domen: Anledningen till de frekventa dom Vi är mediapartner till: Bli medlem här Skapa ny tråd som gäst.
BONDAGE VIDEO 844

Thepiretebay Video

Will ThePirateBay Ever Die? thepiretebay