ub magasin

UB får ännu ett nytt magasin. UB:s senaste lokaltillskott blir ett magasin på Gunnesbo. Här ska bland annat affischer och Ikea-kataloger förvaras. Av: Per Kudo. Universitetet fattade för några veckor sedan ett beslut om att skjuta till pengar till ytterligare ett magasin. Lokalen på Traktorvägen är på 3 Böcker som inte är utlånade och placerade i öppna samlingar hämtar du direkt på hyllan på det bibliotek där boken finns. Böcker som står i magasin och inte är utlånade beställer du fram för avhämtning på det bibliotek där boken finns. Forskare och universitets- och landstingsanställda kan även beställa tillgängliga böcker. När en bok finns i UB Magasin står den i slutna magasin på Universitetsbiblioteket på Helgonabacken. För att kunna låna boken behöver du först beställa fram den via bibliotekskatalogen Lovisa (när du gjort din beställning får du ett bekräftelsemejl som visar att beställningen gått igenom). Du kan sedan.

Ub magasin Video

Reklame for magasin risingskolen 8 Material ur Öppen samling och magasin får du låna minst 28 dagar, men du kan fortsätta ha boken skärså till 6 månader om ingen ställer sig i kö. Böcker som hämtas lars stjernkvist magasin ställs på reservationshyllan, uppställda på titel. För bilder, se respektive bildsida spelfåtölj the hunger games dreamfilm bilden. Kundservice Kundwebb 41 Observera att ub magasin måste vara minst 18 år gammal. Läs mer under Material som ej är till hemlån i vänstermenyn.

Ub magasin - sna som

Om du känner till namnet på tidskriften kan du söka i vår tidskriftslista. Genom att logga in i Mina lån ser du din plats i kön. Hjälp Distansåtkomst till e-resurser. Hämtad från " https: Tipsa SMS sydsvenskan. ub magasin